HTML

Autópálya matrica - egyszerűen, gyorsan

Elektronikus autópálya matricákat árulunk (http://autopalyamatrica.ws), de itt egyéb hasznos autózással kapcsolatos információt is megosztunk. (Ha tudsz valamit, szólj!)

Friss topikok

Linkblog

2012-es autópálya matrica árak változása

2011.12.08. 11:50 VoxPay - online fizetés

Tegnap, december 7-én jelent meg a hivatalos közlemény a 2012-es autópálya matrica árakról.

Oldalunkon már korábban is valószínűsítettünk egy 5-10% közötti autópálya matrica díj növekedést, és jól tippeltük, az átlagos áremelés kb. 7,5%-os.

A legtöbb embert és elsősorban magánembereket érintő változás a 4 napos, D1 (személyautó) matrica típus megszűnése. A személyautókra ezen túl a heti - valójában 10 napos - matrica lesz a legrövidebb idejű, legolcsóbb, melynek ára 2 975Ft.

Itt az ár emelkedése ráadásul 8,18%-os volt a 2011-es árakhoz képest, de aki korábban mindig 4 napos matricát vásárolt, annak 1-1 hétvégi úthoz összességében több, mint 80%-al kell majd többet fizetnie az autópálya használatért! Tehát a telekre érdemes lesz mindig két egymást követő hétvégén járni...

Az áremelés igazi vesztesei a teherautósok, azon belül is a külföldiek, átutazók lehetnek, mert a D2-D4 kategóriákban a 1 napos matrica áremelkedése 12,5%-os. A többi időtartamra az emelés 7-8%-os.

Részletesebb elemzéssel hamarosan jelentkezünk, addig is nézze meg a pontos 2012-es autópálya matrica árak-at oldalunkon!

 

Szólj hozzá!

Címkék: árak autópálya matrica 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://autopalyamatrica.blog.hu/api/trackback/id/tr93447752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása