HTML

Autópálya matrica - egyszerűen, gyorsan

Elektronikus autópálya matricákat árulunk (http://autopalyamatrica.ws), de itt egyéb hasznos autózással kapcsolatos információt is megosztunk. (Ha tudsz valamit, szólj!)

Friss topikok

Linkblog

Október 1-től csökken az autópályadíj

2010.09.29. 13:58 VoxPay - online fizetés

Péntektől személyautókra érvényes D1 négynapos e-matrica ára 1530 forintról 1170 forintra csökken. (Ennek oka nem a forint erősödése.  A díjszabás szezonális változásait rendelet szabályozza.)

A változás érinti  a motorosokat is, akik októbrer 1-től a mostani 865 forinos  helyett csupán 585 forintért koptathatják a sztrádát.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt ez alkalomból kiadott  közleménye szerint az elmúlt esztendők értékesítési tapasztalatai alapján elmondható, hogy az utazók a nyári hónapokban - különösen júliusban és augusztusban - vásárolják a legtöbb négynapos e-matricát. Az ÁAK ügyfélszolgálatai és viszonteladói hálózata január 1-től szeptember 26-ig 8,2 millió darabot értékesített ebből a fajtából, ami kis mértékben meghaladja a tavalyi 8 milliót.

 

Az eladások öt éven keresztül tapasztalható, folyamatosan emelkedő trendje a gazdasági világválság hatására tavaly tört meg, 2010-ben azonban újra növekedési pályára állt.

A közlemény szerint az árváltozáson kívül fontos információ még, hogy az utazók október 1-től a cseh, az osztrák és a szlovák matricákon kívül a szlovén autópályákra érvényes úthasználati jogosultságokat is megvehetik az ÁAK ügyfélszolgálati irodáin.

A társaság hosszú távú célja az, hogy ügyfélszolgálatain valamennyi szomszédos ország matricái beszerezhetők legyenek.

Gyorsan hozzátesszük: A hazai autópályák igénybevételére szolgáló matricákat továbbra is online, az http://autopalyamatrica.ws oldalon a legkényelmesebb beszerezni.


 

Szólj hozzá!

Címkék: autópálya matrica árcsökkenés

A bejegyzés trackback címe:

https://autopalyamatrica.blog.hu/api/trackback/id/tr302332197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása