HTML

Autópálya matrica - egyszerűen, gyorsan

Elektronikus autópálya matricákat árulunk (http://autopalyamatrica.ws), de itt egyéb hasznos autózással kapcsolatos információt is megosztunk. (Ha tudsz valamit, szólj!)

Friss topikok

Linkblog

Két új autópálya épül?

2010.09.23. 07:58 VoxPay - online fizetés

A NIF (Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő) tegnap kiadott közleménye szerint két autópályára várnak tanulmánytervet. Az első M1 autópályának az M1-M7 elválási csomópontjától a Tatai csomópontig tartó szakasza, amit 2x3sávosra (+leállósáv)  kell szélesíteni. Emellett s a mostani aszfaltos (és enyhén kátyus) pályát betonossá alakítják.. A második az M87 gyorsforgalmi útnak az M86 (Szombathely) és az országhatár közötti szakasza.

Új utak, új matricás szakaszok... Ezeknek az utaknak a használatáért még sokáig nem kell fizetni, de viszont a régiekre tovbbra is kell matrica, amit nálunk kényelmesen, online megvehetsz:)


Szólj hozzá!

Címkék: m1 autópálya építés m7 m86 m87

A bejegyzés trackback címe:

https://autopalyamatrica.blog.hu/api/trackback/id/tr112317051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása