HTML

Autópálya matrica - egyszerűen, gyorsan

Elektronikus autópálya matricákat árulunk (http://autopalyamatrica.ws), de itt egyéb hasznos autózással kapcsolatos információt is megosztunk. (Ha tudsz valamit, szólj!)

Friss topikok

Linkblog

Sokan nem a sztrádát választják

2010.09.27. 11:35 VoxPay - online fizetés

Hiába adták át március végén az M6/M60 autópályát, a "felszabadulásra váró települések forgalma nem csökkent olyan mértékben, ahogy sokan várták. A "régi" úthoz val ragaszkodás oka nem mindig az autópálya matrica árában keresendő.  Az autópálya nyomvonalától távolabb lakó autósok, valamint a teherautó-sofőrök jelentős része a jelek szerint továbbra is a hagyományos útvonalakat használják. Így például a Pécsről, Komlóról és környékéről az északra, a főváros irányába tartók közül sokan a régi 6-os főutat, vagy Mánfán, Sásdon keresztül a „balatoni utat” választják.

Tovább a Bama.hu teljese cikkére >>

Szólj hozzá!

Címkék: autópálya m6 elkerülő m60

A bejegyzés trackback címe:

https://autopalyamatrica.blog.hu/api/trackback/id/tr472326562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása