HTML

Autópálya matrica - egyszerűen, gyorsan

Elektronikus autópálya matricákat árulunk (http://autopalyamatrica.ws), de itt egyéb hasznos autózással kapcsolatos információt is megosztunk. (Ha tudsz valamit, szólj!)

Friss topikok

Linkblog

Öltönyös majom az M6-on

2010.09.22. 20:19 VoxPay - online fizetés

"Tamás öltönyös majmokkal találkozott legújabb autópályánkon, akik nem villogtak kéken, nem szirénáztak (legalábbis Tamás erről nem tesz említést), csak nagyon menni akartak az A8-assal. Ő pedig pofátlanul képes volt pont akkor furgont előzni, nem számítva arra, hogy ezerrel megjön valaki. És persze csak idáig volt sietős, utána már egyáltalán nem."

Az Autózz! története ugyan szerencsésen (vagy inkább sehogyan sem) végződött, de a tanulság a szokásos: A nagy, sütét (vagy sötétített ablaku) kocsikkal, illetve a bennük ülő (kopsz, napszemüveges) emberekkel jobb nem keveredni konfliktusba. Vagy csak előítéletesek vagyunk?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autopalyamatrica.blog.hu/api/trackback/id/tr292316213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása